Marketing Automatiseren

Wij helpen jou met het automatiseren van jouw marketing campagnes

Met de juiste tools bereiken we de juiste persoon, op het juiste moment, mét de juiste boodschap. We zetten campagnes op om klanten via advertenties naar de juiste pagina’s van je website te leiden. Via e-mail of social media bouwen we nieuwe klantenrelaties op. We versterken bestaande klantenrelaties, leren uit hun ervaringen of zetten hen in als promotors van je merk of product.

Omdat dit handmatig een tijdrovende bezigheid is, kunnen we deze acties met marketing automation op een snelle manier plannen en automatiseren.

Marketing automation

Marketing Automation betekent zoveel als het automatiseren van de communicatie met jouw doelgroep. We sturen berichten naar uw bezoekers op basis van hun acties. Zoals bijvoorbeeld een vol winkelmandje dat niet afgerekend wordt. Of we tonen ze een advertentie omdat ze een specifieke productpagina bezocht hebben.

We proberen ze op de website te identificeren door hun emailadres te vragen, in ruil voor waardevolle inhoud. Vervolgens sturen we ze op regelmatige basis relevante informatie of advertenties. Het automatiseren van die alles, doormiddel van een marketing funnel, heet marketing automation.

Als tool hiervoor kiezen wij zo goed als altijd Active Campaign.

Active Campaign

Active Campaign is de tool bij uitstek voor het automatiseren van jouw marketingcampagnes. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd door de jaren heen, en het blijft onze voorkeurstool voor KMO’s en zelfstandigen. Wij kunnen de installatie en configuratie van Active Campaign voor onze rekening nemen, en we betrekken u gaandeweg bij de opzet.

U blijft zoals bij al onze acties steeds eigenaar van uw accounts, en wij leiden uw medewerkers op wanneer nodig. Op regelmatige tijdstippen nemen we de resultaten onder de loep en sturen we bij waar nodig.

Marketingfunnel

In een marketingfunnel definiëren we wie, wanneer en op welk kanaal een boodschap van ons te zien krijgt. Deze wordt ook altijd visueel voor jouw uitgewerkt.

Plannen

Ons aanbod

Marketing Automation Funnel

  • Marketing automation funnel uitwerken voor jouw zaak
Boek nu

Marketing Automation SetupMeest gekozen

  • Active Campaign configureren
  • Marketingfunnel opzetten
  • Klantenmagneten uitwerken
  • Emails schrijven
  • Advertenties uitwerken
Boek nu

Marketing Automation Onderhoud

  • Analyse marketingfunnel
  • Optimalisatie marketingfunnel
  • Marketingfunnel aanpassen
  • Eénmalig, per kwartaal of per maand
Boek nu

Laat je gegevens achter

Vul het formulier in en bekijk meteen onze vaste tarieven.

Thomas heeft ons begeleid in het opzetten en uitvoeren van campagnes in Active Campaign. Hiermee hebben wij een heel aantal zaken op vlak van digitale marketing geautomatiseerd. Thomas neemt ons hiervoor stap voor stap op sleeptouw, en gaandeweg kunnen wij steeds terugvallen op zijn expertise en begeleiding. Thomas neemt ook voldoende tijd om nieuwe tools uit te leggen aan onze medewerkers, en die op te leiden. Het grote voordeel van Smart Served voor Funkey, is dat we zelf het tempo en de prioriteiten bepalen.

Cobus Van GheluweChief Fun Officer @ Funkey.be
Verlicht uw marketing geest

Een eerste kennismaking?

Graag plan ik een eerste vrijblijvend gesprek in om mijn situatie en marketingnoden te bespreken.