Tot uw dienst

Waarom hebben wij Smart Served opgericht?

Smart Served is ontstaan vanuit een oprechte interesse en passie voor ondernemerschap. Door aandachtig en geboeid te luisteren naar de verhalen van ondernemers, streven we met een ontembare drive naar betere business modellen, een hoger rendement en een grotere klanttevredenheid.

Wij bewonderen de risico’s die je als ondernemer neemt! We zijn dan ook oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en delen graag onze inzichten met je. Zelf begonnen we in 2008 met het basisrecept van de oer-West-Vlaamse-KMO: “Als het zo zit, zal ik het wel zelf doen”.  We kenden heel wat uitdagingen en sinds 2014 zijn we op kruissnelheid gekomen. Het is net door dat leerproces dat we onze ervaring hebben opgedaan. 

Onze waarden

Waarom KMO's?

In tegenstelling tot grote marketingbureaus, kiezen wij bewust voor KMO’s. Zij hebben dezelfde uitdagingen op vlak van digitale transformatie als grote bedrijven, maar hebben minder budget en geen netwerk. Omdat we voor hen echte meerwaarde kunnen leveren, werken we veel liever met zaakvoerders van KMO’s, dan managers van multinationals.

Meer weten?

Waarom je nu Smart Served moet contacteren.

Omdat u als ondernemer ongetwijfeld beter wil, voor uw klanten, en uw medewerkers, iedere dag opnieuw.

Plan een call in
Onze klanten

Waarom onze klanten voor ons kiezen:

Een externe marketing adviseur die ons stap voor stap, samen met ons en op ons tempo, zaken in orde brengt, en dit aan een snelheid (lees budget) die haalbaar is voor een kleine KMO. Smart Served vertrekt vanuit de business, durft dingen veranderen, en durft experimenteren. Smart Served daagt ons uit. (Filip – KMO-zaakvoerder)

Verlicht uw marketing geest

Een eerste kennismaking?

Graag plan ik een eerste vrijblijvend gesprek in om mijn situatie en marketingnoden te bespreken.